Nieuwe week online onderwijs groep 7-8

Beste ouders, 

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. De kerstvakantie zit er weer op en wij zijn klaar om weer te beginnen. Helaas niet zoals we dat graag zouden willen. We beginnen namelijk morgen weer met het thuisonderwijs. 
Gelukkig weten de kinderen inmiddels waar ze de weektaak kunnen vinden (in Classroom en op het prikbord in Cloudwise). Daardoor kunnen we morgen allemaal aan de slag. 

Een aantal aandachtpuntjes om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt: 

- Voor de kinderen staat er iedere dag een prikbordbericht klaar. In dit bericht staan aandachtspunten, opmerkingen of tips waar de kinderen mee vooruit kunnen. Lees dit bericht goed door, dit kan vragen voorkomen. 

- Alle opdrachten zijn weer te vinden in Cloudwise. Om het wat overzichtelijker te maken, heb ik de taken per dag gepland. Je kunt het zien als de weekplanning die we ook op school hebben. 

- De kinderen hebben drie keer per week een meeting met de leerkracht (soms splitsen we de groep). Deze vinden plaats op maandagochtend, dinsdagochtend en donderdagochtend van 09:00 tot 10:00. 

- Ik verzorg een 3 a 4 keer per week de noodopvang op school. Omdat je een clubje kinderen opvangt van alle groepen, is het op die momenten minder goed mogelijk om vragen te beantwoorden. Raak niet op paniek. Onthoud de vragen, en stel ze tijdens de volgende meeting. 

- Ik probeer iedere dag tussen 08:30 - 12:15 bereikbaar te zijn (met natuurlijk de hulp van meester Bram en juf Maria). In de middag kijken wij het werk na, zetten we nieuw werk klaar en proberen we individueel te helpen waar kinderen vastlopen. Ook hier geldt weer. Raak niet in paniek en onthoudt je vragen voor de volgende ochtend. 

Hopelijk is alles duidelijk. Mocht u vragen hebben, mail gerust. 

Succes! 

Groetjes, 
Team 7-8

Terug naar overzicht