Online onderwijs

Beste ouders,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Hopelijk goed genoten van de kerstvakantie en zijn de kinderen, net zoals wij, er weer klaar voor om van start te gaan.

Helaas moeten we dit doen via online-onderwijs. De weektaken staan alweer op Google Classroom. In deze weektaken staat vermeld, wanneer er een Google meet bijeenkomst is. De link hiervoor is te vinden in Classroom.

Voor groep 3 is dat deze week om 10:15 (maandag, woensdag en vrijdag) voor de rekeninstructie.
Voor groep 4 is dat deze week om 10:45 (maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag) voor verschillende instructies.

Maandagmiddag om 13:30-14:00 is voor groep 3 kringgesprek en om 14:00-14:30 is voor groep 4 kringgesprek. De link hiervoor is morgen ook te vinden in Google Classroom.

Voor de kinderen ben ik elke dag te bereiken van 08:30-12:15 uur. Er is vanaf morgen een Google Meet link waarop ze kunnen klikken om de vraag te stellen. Groep 4 kan de vragen ook altijd stellen via Snappet. In de middag nemen wij contact op met leerlingen die extra hulp nodig hebben en zijn we bezig met het werk voor de volgende week.

Probeer uw kind zo zelfstandig mogelijk te laten werken en hierbij de uitgeprinte weektaak te laten gebruiken en aftekenen als ze iets af hebben. Op deze manier zorgen we er samen voor dat er een doorlopende lijn is en de zelfstandigheid gestimuleerd blijft.

Heel veel succes en bij vragen kunt u juf Nathalie (nvangansewinkel@skozok.nl) mailen.

Juffen van groep 3/4

Terug naar overzicht