Thema Lente en Pasen

Komende 2 weken staan in het teken van Lente en Pasen.
We werken aan een bloemenwinkel, we maken van papier-maché een paashaas. Het paasverhaal wordt verteld en we kijken naar en leren van alles over wat bloeit en groeit in de natuur. Groep 3-4 doet dit samen met groep 1-2 tijdens het hoekenwerk.
De parochie organiseert op zaterdag 13 april om 19.00 uur een Palmpasenviering in de kerk. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd met een Palmpasenstok, die thuis gemaakt kan worden.
Op vrijdag 12 april worden de Koningsspelen gehouden. De hele school start deze ochtend met de Koningsdans daarna gaan we samen ontbijten in de eigen groep. Het Koningsontbijt is een landelijke actie en wordt op school bezorgd, de kinderen hoeven deze ochtend dus niets mee te brengen. Vervolgens gaat de bovenbouw naar het sportveld en groep 1 t/m 4 speelt spelletjes op het schoolplein.
3 scholieren van Weredi zijn de komende 2 weken in groep 1 t/m 4 voor een snuffelstage, we stellen onze school graag open om jonge mensen enthousiast te maken voor het mooie vak van leerkracht. We wensen hen veel leerplezier.
De meivakantie is van zaterdag 20 april t/m zondag 5 mei.
We wensen iedereen een fijn voorjaar!
Team onderbouw

Terug naar overzicht