Kids Skill's

Beste ouders,


De eerste week na de vakantie zit er alweer op! De kinderen (en wij) zijn weer uitgerust aan de schoolweek begonnen en hebben al direct hun beste beentje voorgezet! Ze hebben hard gewerkt aan de cognitieve vakken, maar zeker ook weer aan het samenwerken, geconcentreerd werken, doelgericht bezig zijn, samen spelen, respect hebben voor elkaar, elkaar supporteren, steun zijn en nog zoveel meer........maar natuurlijk ook die spiegel bij zichzelf voorhouden. En wat zijn wij trots dat we na zo'n vakantie zien dat kinderen uitgerust binnen komen en zich herpakken in waar we al die weken samen aan gewerkt hebben!


De meest waardevolle gesprekken vinden plaats in de klas. Van een supporter die een compliment uitdeelt naar een leerling die aangeeft dat hij nog zo graag wil leren om met een bepaalde moeilijke situatie om te gaan. We zijn allemaal anders en we hebben allemaal een andere manier van leren en aanpak nodig. Voor de één gaat deze sociale ontwikkeling vanzelf, voor de ander kost het heel veel energie. En wat is het dan mooi dat kinderen naar elkaar luisteren, elkaar positief coachen en hun hulp aanbieden als supporter. Dan zijn we toch echt aan het leren!


Daarom mag dit harde werken beloond worden! Vrijdag 18 januari vieren wij alweer ons tweede kids skill's feest. Wij gaan er weer een mooi feest van maken!


Team 5-6


 

Terug naar overzicht