Infobrief groep 1/2 week 4

Beste ouders,

Hier weer een infobrief. Helaas is de vorige niet helemaal goed doorgekomen. Sorry hiervoor....

We zijn alweer ruim 4 weken met het thema "ik" bezig.
Tijdens de lessen hebben we aandacht besteed aan wegen en meten (hoeveel weeg ik/ hoe groot ben ik). We zijn kinderen met elkaar gaan vergelijken en komen dan tot meer, minder en evenveel. We gaan praten over waar ieder kind trots op is, welk eten ze lekker vinden en nog vele andere dingen over zichzelf.

Deze week mogen de kinderen nog tekeningen/materialen van de "k" meenemen. Deze bespreken we dan nog in de kring en komen op de thema tafel te staan.

Vanaf maandag 21 september starten we met de "f" van familie. We hopen dat juf Els langs kan komen om te vertellen over haar familie en haar rol als oma.
We zijn voor dit thema op zoek naar iemand die nog een overgroot opa of oma heeft. Dit mogen jullie via de mail naar juf Nicole laten weten. (ncoppelmans@skozok.nl)
In dit thema gaan we een stamboom maken en werken we langzaam naar het volgende thema toe.

Het thema wat hierna komt is "en toen". Dit is het thema van de kinderboekenweek die op woensdag 30 september start. Op deze dag mogen de kinderen als ridder of prinses naar school komen. We zouden het ook leuk vinden als er wat ridder of prinsessenkleren op school mogen blijven, zodat we ze kunnen gebruiken in de verkleedhoek.

Dan nog even een huishoudelijke mededeling. Wij kunnen 's ochtends niet altijd de telefoon opnemen. Het is daarom fijn als u ons een mailtje stuurt als uw kind ziek/afwezig is. Dit kan op maandag/dinsdag/woensdag naar juf Nicole en op donderdag/vrijdag naar juf Riëtte.

Gr. juf Riëtte en juf Nicole.
 

Terug naar overzicht