Infobrief groep 1/2 week 23

Beste ouders,

Daar zijn we weer. Terug van weggeweest... Nou, via de infobrief dan.

Na de lockdown en een eerste week fysiek onderwijs voor de carnavalsvakantie gaan we weer van start. Hopelijk hebben jullie in de vakantie van alle seizoenen genoten. 

Deze week zijn we weer begonnen met een nieuw thema. Het kleurenmonster. We gaan werken met diverse emoties die je kunt hebben. Ook bij dit thema hebben we weer een letter. Deze keer is dat de "m". Kinderen mogen dus vanalles meenemen wat met de "m" begint. 

We willen via deze brief ook even de ouders bedanken die een kleurenmonster genaaid hebben van vilt. Ze zien er super leuk uit!!! En ook een bedankje voor het pannenkoeken bakken op vrijdag voor carnaval. De kinderen vonden ze heeeeel lekker!

Ook willen we enkele nieuwe kinderen in onze klas welkom heten. Bram, Quin, Hannah en Arran. Welkom en we gaan veel plezier met jullie beleven.

Op maandag en dinsdag hebben we een onderwijsassistent stagiaire, Nikki van Empel. Zij zal zich deze week in de app nog wat  meer voorstellen.

Komende periode gaan we met groep 2 wat vaker verplichte taakjes doen. Dit om alvast te wennen aan het plannen van taakjes voor straks in groep 3.

De rapporten mogen ook weer mee naar school. De kinderen mogen deze op het bureau van de juf leggen. 

Groetjes Juf Riëtte en juf Nicole

Terug naar overzicht