Kids Skill's feest

Beste ouders,

De eerste 10 weken van het schooljaar zitten er bijna op. Tien weken waarin we hard gewerkt hebben aan een fijne sfeer in de groep. Een groep waarin iedereen zich veilig voelt en waarin we respect hebben voor elkaar. We hebben fijne gesprekken gevoerd over situaties die zich voordeden. We hebben naar ons eigen gedrag gekeken en wat dit betekende voor een ander. We hebben elkaar complimenten gegeven, want we zien al zo veel wat goed gaat en wat de ander als prettig ervaart. 

Daarnaast hebben we ook naar onze werkhouding gekeken. Wat lukt al goed en waar heb ik wat langer de tijd voor nodig? Welk doel kan ik mezelf stellen en op welke manier ga ik hieraan werken. 

Wij juffen zijn enorm trots op deze club kinderen. De sfeer in de groep voelt nu al heel goed. We zien kinderen die zich kwetsbaar op durven te stellen. Kinderen die elkaar willen helpen wanneer de ander het wat moeilijker heeft.  En kinderen die zichzelf de spiegel voor kunnen houden en eerlijk durven te zijn over waar ze aan moeten werken.

Kortom...wanneer er hard gewerkt wordt, mag dit beloond worden. En dat gaan we doen met het KIDS SKILL'S FEEST. Volgende week vrijdag duiken we niet de boeken in, maar gaan we alleen maar leuke dingen doen.  Een aantal kinderen wil graag iets voordragen. We spelen BINGO en de kinderen willen graag film kijken met popcorn en chips. De dresscode voor deze dag is dan ook: CHILLkleding. 

We gaan er met z'n allen een gezellig feestje van maken. 

Groeten Helma en Marian

Terug naar overzicht