Infobrief groep 1/2 week 6


Beste ouders,
Vorige week zijn we langzaamaan gestart met de "f".
We hebben hierbij geoefend van klein naar groot. Van baby naar opa/oma. En zelfs naar grootouders. 
De kinderen hebben zelf een stamboom gemaakt. En juf Els is komen vertellen over dingen van vroeger. 

A.s. woensdag starten we met de "r" van ridder.
Woensdag start ook de kinderboekenweek. Het thema is "en toen". We gaan met een tijdmachine terug in de tijd. De tijd van de ridders, jonkvrouwen en dino's.
Vanaf woensdag mogen er dus spullen met de "R" meegenomen worden.  Deze dag mogen de kinderen ook verkleed op school komen als ridder of prinses.

Verder willen we nog even laten weten dat er op dinsdag en donderdag een 1e jaars pabo student in de klas is. Hij heet Stephan Loomans en zal zich deze week in de app nog even voorstellen. En op donderdag is een ook een onderwijsassistent student. Zij heet Ellis Smulders. En ook zij zal zich in de app even voorstellen. 

We zouden het fijn vinden als de kinderen hun gymschoenen op school in hun locker laten. We hebben nu regelmatig kinderen zonder gymschoenen en dan doen ze op blote voeten mee. Dat is niet zo hygiënisch dus vandaar het verzoek de schoenen op school te laten. 

Volgende week zijn de oudergesprekken. Bijna iedereen heeft een tijd ingepland. Vergeten jullie niet om het praat papier in te vullen en bij het gesprek mee te nemen?

Gr. Juf Riëtte en Juf Nicole. 

 

Terug naar overzicht