laatste schooldag

  • laatste schooldag

Donderdag 21 juli is de laatste schooldag al weer. We willen deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. Het thema van deze dag is, net als vorig jaar, crazy hair day. Van iedereen wordt “verwacht” dat  je deze dag met een super origineel kapsel naar school komt. Het kan niet gek genoeg zijn. Om 8.30 uur starten we met een modeshow voor alle ouders.

Daarna hebben groep 1t/m 3 gezellige activiteiten in en rondom de school en groep 4 t/m 8 gaan naar de bossen. Willen jullie ervoor zorgen dat uw kind op deze dag goede schoenen en bedekkende kleding aan heeft? Zo proberen we tekenbeten te voorkomen. Wel is het verstandig om ’s avonds tijdens het douchen goed te checken.

Mocht het warm weer zijn mag uw kind ook een flesje water mee naar school nemen.

Let op: De school hanteert deze dag een continurooster, dit betekent dat alle kinderen tussen de middag op school eten en dat ze om 13.30 uur uit zijn! Vergeet deze dag dus niet je lunchpakket mee te nemen!

Vanaf 13.30 tot 14.00 uur willen we alle ouders bedanken die ons dit jaar ergens mee geholpen hebben. Voor hen staat er in de koffiekamer wat drinken en lekkers klaar. We hopen veel ouders te zien!

Terug naar het overzicht

Afscheid juffrouw Riëtte

Afscheid juffrouw Riëtte

Afscheid juffrouw Riëtte

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.