De Koningsspelen

  • De Koningsspelen

Beste ouders,

Op vrijdag 20 april vindt bij ons op school de Koningsspelen plaats. Om 08:30 starten alle groepen met de Koningsdans 'Fitlala'. Daarna gaan de groepen naar hun eigen klas voor het Koningsontbijt.

groep 5 tot en met 8:
Groep 5 tot en met 8 vertrekt rond 09:10 uur met de fiets naar het sportpark Hemelrasten om competitief met andere scholen uit de gemeente te sporten. Zorg dus voor een goede fiets! Kinderen van groep 5 tot en met 8 mogen extra water en een gezonde snack meenemen. Van de begeleiders voor groep 5 tot en met 8 wordt het volgende verwacht:

- De begeleiders zullen ervoor zorgen dat hun team op tijd klaarstaat bij het onderdeel;
- De begeleiders spreken hun groep aan bij ongewenst gedrag;
- De begeleiders vervullen een coachende rol richting hun team en hebben hierbij respect en plezier hoog in het vaandel staan (ook richting de tegenstander);
- De begeleiders zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hun team in aanmerking komt voor de hoogst haalbare prijs: de SPORTIVITEITSPRIJS!

groep 1 tot en met 4:
Groep 1 tot en met 4 spelen na het ontbijt een aantal spelletjes in groepsverband op het schoolplein. Ouders zijn welkom om te komen kijken. De ouderraad zorgt voor wat drinken en wat lekkers.

We hopen op een sportieve, gezellige en zonnige dag!

Terug naar het overzicht

Afscheid juffrouw Riëtte

Afscheid juffrouw Riëtte

Afscheid juffrouw Riëtte

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.