Juffrouw Ilse bedankt

  • Juffrouw Ilse bedankt

Beste ouders,

Hieronder neemt juffrouw Ilse persoonlijk afscheid van de kinderen, de collega’s en u als ouders. Maar ook het team wil via deze weg nog even afscheid nemen van haar voor zij woensdag haar laatste schooldag op de Talententoren heeft.

Wij hebben juffrouw Ilse in haar tijd op de Talententoren namelijk leren kennen als een collega die zichzelf heel bescheiden opstelde, terwijl ze wel héél veel te bieden had. Ze was rustig maar tegelijkertijd een dragende kracht binnen het team, waar ze inhoudelijk een heel sterke bijdrage leverde. Ze had zich op meerdere terreinen gespecialiseerd omdat ze in staat wilde zijn om ieder kind te bieden wat het nodig had. Had een kind een specifieke benadering nodig op rekengebied dan zorgde Ilse er voor dat ze alles wist van die methodiek, zodat ze hem ook perfect toe kon passen. Ilse verdiepte zich in de kinderen, hun onderwijsbehoefte en de benodigde aanpak.

Daarnaast was het heel fijn samenwerken met Ilse. Als duo-partner en als teamlid was zij positief, opgewekt en altijd denkend in oplossingen. Ilse we gaan je missen en wensen je heel veel werkplezier in Casteren.

Namens het team: Mári Kokke

Beste ouders,

Na 5,5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op de Talententoren neem ik afscheid. Ik ga vanaf 1 maart werken op de St. Jansschool in Casteren, een nieuwe uitdaging, maar vooral dichter bij huis. Ik wil alle kinderen bedanken voor de superfijne tijd in de klas. Ik wil alle ouders en mijn collega’s bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen dat ik heb mogen ontvangen. Ik hoop tot ziens!

Groetjes juf Ilse

Terug naar het overzicht

Afscheid juffrouw Riëtte

Afscheid juffrouw Riëtte

Afscheid juffrouw Riëtte

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.