Landelijke Onderwijs stakingsdag vrijdag 15 maart

  • Landelijke Onderwijs stakingsdag vrijdag 15 maart

Beste ouders,

Dagelijks worden we geconfronteerd met de tekorten in het onderwijs. Te grote groepen, geen vervangers beschikbaar, vacatures die niet ingevuld kunnen worden en mede daardoor een continu stijgende werkdruk, met uitval van leerkrachten tot gevolg. Alles veroorzaakt door jarenlang gebrekkige en achterstallige investeringen in het onderwijs vanuit het ministerie van onderwijs. 

Het team heeft besloten géén gebruik te maken van hun stakingsrecht. Bij een staking zouden wij de problemen verschuiven naar u als ouder. En dat willen we juist niet. Wij willen graag uw begrip en medewerking!! 

Daarom willen wij u dringend vragen om 5 minuten van uw tijd beschikbaar te stellen voor het invullen van een Petitie. Deze kunt u vinden op: www.investeer-in-onderwijs.nl  die u als sympathisant kunt ondertekenen.

Als deze petitie massaal wordt ondertekend geeft dat een signaal af aan de politieke partijen dat de noodzaak van serieuze investeringen in het onderwijs, landelijk gedragen worden. En alleen dan hebben we een kans op échte aandacht voor het belang van het onderwijs.

Wij rekenen op uw medewerking!!

Namens het team én de kinderen: Mári Kokke
 

Terug naar het overzicht

Vakantie en lekker ontspannen

Vakantie en lekker ontspannen

Laat in de vakantie niet alle opgedane vaardigheden als ...

Eervolle vermelding van GOUD ...

Eervolle vermelding van GOUD zoekers

Een prijs winnen tijdens een schoolreis.

Jaarverslag SKOzoK 2018

Jaarverslag SKOzoK 2018

Lees de ontwikkelingen bij SKOzoK in ons jaarverslag van ...