Landelijke Onderwijs stakingsdag vrijdag 15 maart

  • Landelijke Onderwijs stakingsdag vrijdag 15 maart

Beste ouders,

Dagelijks worden we geconfronteerd met de tekorten in het onderwijs. Te grote groepen, geen vervangers beschikbaar, vacatures die niet ingevuld kunnen worden en mede daardoor een continu stijgende werkdruk, met uitval van leerkrachten tot gevolg. Alles veroorzaakt door jarenlang gebrekkige en achterstallige investeringen in het onderwijs vanuit het ministerie van onderwijs. 

Het team heeft besloten géén gebruik te maken van hun stakingsrecht. Bij een staking zouden wij de problemen verschuiven naar u als ouder. En dat willen we juist niet. Wij willen graag uw begrip en medewerking!! 

Daarom willen wij u dringend vragen om 5 minuten van uw tijd beschikbaar te stellen voor het invullen van een Petitie. Deze kunt u vinden op: www.investeer-in-onderwijs.nl  die u als sympathisant kunt ondertekenen.

Als deze petitie massaal wordt ondertekend geeft dat een signaal af aan de politieke partijen dat de noodzaak van serieuze investeringen in het onderwijs, landelijk gedragen worden. En alleen dan hebben we een kans op échte aandacht voor het belang van het onderwijs.

Wij rekenen op uw medewerking!!

Namens het team én de kinderen: Mári Kokke
 

Terug naar het overzicht

Heeze-Leende 75 jaar ...

Heeze-Leende 75 jaar bevrijdingsfeest

activiteiten rondom het 75-jarig bevrijdingsfeest van ...

Samen spelen onder de ...

Samen spelen onder de zonnedoeken.

Samen spelen tijdens het overblijven.

Swim to fight Cancer

Swim to fight Cancer

Ouder in actie tegen kanker