Swim to fight Cancer

  • Swim to fight Cancer

Best ouders van groep 1-2,

Op verzoek van de moeder van een van de leerlingen in groep 1-2A, plaats ik onderstaand bericht. Zodat u weet wat er leeft bij het kind en zijn familie en er misschien zelfs een bijdrage aan kan leveren. 

Met vriendelijke groet: Mári Kokke

Beste ouders,

De peettante van mijn zoontje Luuk Hensing is gediagnostiseerd met uitgezaaide borstkanker in botten en organen. Er is voor haar geen genezing mogelijk en het afgelopen jaar stond in het teken van levens rekkende chemo behandelingen. 

Luuk (hoe jong hij ook is) beseft dat zijn tante heel ziek is en op termijn ook een 'sterretje' wordt. Als zijn peettante voor een zware behandeling of operatie naar het ziekenhuis moet draagt hij ook zijn leeuwenketting (net als zijn peettante) zodat ze samen kunnen vechten als leeuwen. (Heeft hij zelf bedacht, mooi hoe het brein van een kind werkt).

Omdat in mijn omgeving steeds meer jonge vrouwen (25+ tot 40 jaar) borstkanker hebben wil ik wat doen. Daarom zwem ik 15 september 2 kilometer open water in het kanaal van Eindhoven voor Swim to Fight Cancer (een officiele organisatie zoals je wellicht weet). Daarvoor zoek ik sponsoren die mij steunen tijdens de Swim. Al het sponsor geld gaat naar onderzoek naar kanker. Ik schrijf tweewekelijks al een blog voor heezeleende24 waar men mijn weg naar de swim kan volgen. En ook heb ik een tv interview gedaan voor RTV Horizon.

Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk geld inzamelen en daarvoor wil ik ook jullie hulp inschakelen. Is het mogelijk om een nieuwsberichtje te plaatsen in de skozok app van Luuk zijn klas (1/2A) met hierin kort het verhaal en de link naar mijn fundraise pagina op swim to fight: https://www.fightcancer.nl/fundraisers/heidiwesten


Hartelijke groeten van Heidi Hensing.

Terug naar het overzicht

Afscheid juffrouw Riëtte

Afscheid juffrouw Riëtte

Afscheid juffrouw Riëtte

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.