voor alle kinderen van groep 1-2

  • voor alle kinderen van groep 1-2

Lieve kinderen van groep 1-2 (en jullie ouders),

Onze school moet 3 weken op slot!! Wat vinden wij dat erg!! Nu zullen wij jullie 3 lange weken moeten missen....... We zijn daar een beetje ondersteboven van.........

Daarom hebben alle juffen van groep 1-2 (van alle drie de scholen) vandaag samen een plannetje bedacht. Kijk maar eens naar de foto hoe hard wij daaraan gewerkt hebben!

Wij gaan jullie iedere dag een berichtje sturen. Dat komt bij jullie papa en/of mama op de telefoon binnen. In dat berichtje geven wij jullie wat ideetjes wat je op deze dag zou kunnen doen. Want als je niet naar school kunt, dan ga je je misschien maar vervelen!! En zo kun je toch een heleboel dingen oefenen die wij normaal ook op school zouden doen. Het zijn ideetjes die je MAG doen, het hoeft niet persé! En als je zo'n opdracht heel knap gedaan hebt, of papa of mama heeft een mooie foto van je gemaakt tijdens het werken, dan mag je die opsturen naar mvaneert@skozok.nl  Dan kunnen we over een tijdje als we weer naar school mogen samen kijken wat jullie allemaal voor leuke dingen gedaan hebben!!

Tot morgen allemaal.......dan komt de 1e app.... fijne dag nog samen!

Heel veel lieve groeten van jullie juffen

Terug naar het overzicht

Afscheid juffrouw Riëtte

Afscheid juffrouw Riëtte

Afscheid juffrouw Riëtte

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.