Wij gaan op berenjacht.......

  • Wij gaan op berenjacht.......

Beste ouders/verzorgers......

Mogelijk heeft u er al iets over gehoord via Social Media.....zo niet......dan kunt u hieronder lezen over deze leuke actie.....

Nu de scholen al een tijdje dicht zijn begint de verveling bij sommigen toe te slaan. Overal ontstaan spontane acties om kinderen op een leuke manier zinvol bezig te laten zijn. Vandaar dat er een actie op poten is gezet met de naam: Wij gaan op Berenjacht.

De bedoeling is dat kleine kinderen samen met hun ouders  gestimuleerd worden om een frisse neus te halen in de buitenlucht (natuurlijk met de inachtneming van de maatregelen). Om dit voor de kinderen een leuke bezigheid te laten zijn wordt er bij vele huizen voor het raam aan de straatkant een beer geplaatst. De kinderen kunnen zo op Berenjacht. Ze kunnen zoveel mogelijk beren zoeken (evt aan de hand van een formulier op internet) tijdens hun wandeling. Als u dit een leuk initiatief vindt, willen we u vragen om ook een beer voor het raam te plaatsen. De jongste kinderen van de school krijgen een uitnodiging voor de Berenjacht van ons.

Alvast bedankt voor uw medewerking!! Team St Jan, Triangel en Talententoren

Terug naar het overzicht

START schoolfruit

START schoolfruit

Schoolfruit op de Talententoren

Schoolfruit

Schoolfruit

Het schoolfruit komt er weer aan.

Fijne herfstvakantie ...

Fijne herfstvakantie toegewenst

Fijne herfstvakantie toegewenst