Zonnedoeken geinstalleerd

  • Zonnedoeken geinstalleerd

Beste ouders,

Op 5 september had ik onderstaand bericht getracht op de SKOZapp te plaatsen, maar door een technisch foutje, is dat blijkbaar niet bij u zichtbaar geworden. Daarom bij deze alsnog dit bericht.

Ouders vanuit de MR zijn al heel lang bezig  om zonnedoeken te laten plaatsen op het schoolplein.  Dit had heel wat voeten in aarde omdat dit met toestemming moest van de gemeente en met instemming van Wocom als eigenaar van de appartementen boven de school.

Uiteindelijk heeft dit ook nog geleid tot overleg tussen Skozok en de gemeente, wat er weer voor gezorgd heeft dat ook de financiele middelen uiteindelijk beschikbaar kwamen.  En nu is het dan eindelijk gerealiseerd en het ziet er fantastisch uit. Er is gekozen voor kwaliteit en een groot oppervlak waardoor er nu echt veel schaduw mogelijk is op het schoolplein.

Op advies van de leverancier blijft het doek niet het hele jaar hangen omdat de weersomstandigheden in de wintermaanden niet bepaald bevorderlijk zijn voor het behoud van het doek en we in de zomervakantie te veel risico lopen op vandalisme.  Op die manier hopen we er nog heel lang plezier van te hebben. 

MR-ouders, hartelijk bedankt voor dit fantastische initiatief!!

Namens het team:
Mari Kokke

Terug naar het overzicht

Het schooljaar begint, maar ...

Het schooljaar begint, maar wel met beperkingen.

Met welke beperkingen starten we?

Woeste Willem

Woeste Willem

Lezen kan ook leuk zijn!!

Eindelijk de groep weer bij ...

Eindelijk de groep weer bij elkaar.

De eerste dag de groep kinderen weer compleet.