Afscheid juffrouw Riëtte

  • Afscheid juffrouw Riëtte

Beste ouders, 

Ruim 45 jaar heeft juffrouw Riëtte de kinderen uit Sterksel begeleid in hun eerste stappen in het  onderwijs. Als we uitgaan van een gemiddelde van 25 kinderen per jaar in groep 1-2, dan komen we dus uit op minimaal 1125 kinderen in totaal.  Iedere schooldag de kinderen op een spelende manier breed tot ontwikkeling laten komen is een uitdaging die juffrouw Riëtte graag aanging. En dat het onderwijs (ook bij de kleuters) sinds 1976 heel wat veranderingen heeft ondergaan, mag duidelijk zijn. 

Dat juffrouw Riëtte honkvast is, blijkt wel uit het feit dat zij na haar start op de voorganger van de Talententoren, de 'St. Bernadette kleuterschool', nooit meer Sterksel heeft verlaten. Zoals juffrouw Riëtte het zelf ook zegt: "De school is altijd mijn tweede thuis geweest." En daardoor was zij ook heel lang erg betrokken bij alles wat binnen Sterksel leefde. Van Carnaval tot de Parochie en overal werd door haar  ook de school daarbij betrokken. 

Mede daarom is het ook een grote stap voor Riëtte om er nu toch voor te kiezen het wat rustiger aan te gaan doen. Een moeilijk maar wel verstandig besluit en wij wensen haar dan ook met ingang van 1 mei, allemaal heel veel plezier in de periode, ná het onderwijs. 

Dank je wel voor al die jaren juffrouw Riëtte!!!

Namens het team: Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.

Vrijdag geen afstandsonderwijs

Vrijdag geen afstandsonderwijs

Vrijdag geen afstandsonderwijs