Opvangmogelijkheden

Tussenschoolse Opvang (TSO).

Op de Talententoren is er voor de leerlingen de mogelijkheid om tussen de middag op maandag, dinsdag en donderdag op school over te blijven . Voordeel hiervan is  dat ze in een voor hen vertrouwde omgeving hun lunch kunnen eten en daarna buiten kunnen spelen zonder tijd kwijt te zijn aan vervoer.

De opvang wordt door eigen ouders geregeld onder verantwoordelijkheid van de school.

Meer informatie over de Tussenschoolse opvang (TSO).

Buitenschoolse opvang (BSO).

Wanneer u gebruik wilt maken van naschoolse opvang, kunt u zelf een keuze maken in het aanbod in de gemeente. De meeste organisaties bieden de mogelijkheid om de kinderen na schooltijd op school op te halen en naar hun eigen locatie te brengen. Wij vragen u daarom contact op te nemen met de BSO van uw keuze en zelf afspraken hierover te maken.