Opvangmogelijkheden

Tussenschoolse Opvang (TSO).

Op de Talententoren is er voor de leerlingen de mogelijkheid om tussen de middag op maandag, dinsdag en donderdag op school over te blijven . Voordeel hiervan is  dat ze in een voor hen vertrouwde omgeving hun lunch kunnen eten en daarna buiten kunnen spelen zonder tijd kwijt te zijn aan vervoer.

De opvang wordt door eigen ouders geregeld onder verantwoordelijkheid van de school.

Meer informatie over de Tussenschoolse opvang (TSO).

Peuterspeelzaal (PSZ) en buitenschoolse opvang (BSO).

Samen met Korein kinderplein vormen wij een brede school. Zowel de peuterspeelzaal (PSZ) (voor kinderen van 2 tot 4 jaar) als de buitenschoolse opvang (BSO) (voor kinderen van 4 tot 13 jaar) zijn dan ook in de school aanwezig. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Kind ontwikkeling staat hierin centraal.

Meer informatie over peuterspeelzaal (PSZ) en buitenschoolse opvang (BSO)?