Tussenschoolse opvang (TSO)  

Er bestaat op onze school de mogelijkheid om kinderen tussen de middag over te laten blijven. De vergoeding hiervoor bedraagt € 1,70 per keer. De verantwoordelijkheid van de tussen schoolse opvang ligt bij de school. Er is een overblijfcommissie; deze bestaat uit de directeur en de overblijfcooördinator. De opvang wordt geregeld door overblijfcoördinatoren Jose Verduijn en/of Annick Billet. Kinderen brengen zelf de lunch en drinken mee. De kinderen eten samen met hun leerkracht in de klas. Daarna gaan ze naar buiten waar ze onder begeleiding van vrijwilligers spelen. Om het overblijven zo prettig mogelijk te maken zijn er binnen en buitenspelmaterialen aanwezig.   

Wij gaan er van uit dat u als ouder bij het vullen van het lunchtrommeltje en beker zorgt voor een gezonde lunch. Kinderen mogen eventueel ook een lege beker meebrengen die ze zelf kunnen vullen met water.
Voor afspraken over deelname kan er contact worden opgenomen met Jose Verduijn (0612884945) en/of Annick Billet (0627290132).  

 

Korein Kinderplein Beukenlaan:

Relevante formulieren & folders