Tussenschoolse opvang (TSO)  

Er bestaat op onze school de mogelijkheid om kinderen tussen de middag over te laten blijven. De vergoeding hiervoor bedraagt € 1,70 per keer. De verantwoordelijkheid van de tussen schoolse opvang ligt bij de school. Er is een overblijfcommissie; deze bestaat uit de directeur en de overblijfcooördinator. De opvang wordt geregeld door overblijfcoördinatoren Jose Verduijn en/of Annick Billet. Kinderen brengen zelf de lunch mee. Op school krijgen ze melk, thee of water. De aula wordt gebruikt als overblijflokaal. Om het overblijven zo prettig mogelijk te maken zijn er binnen en buitenspelmaterialen aanwezig.  
De kinderen die overblijven krijgen drinken bij hun maaltijd. Wij gaan er van uit dat u als ouder bij het vullen van het lunchtrommeltje ook rekening houdt met de richtlijnen van ons snoepbeleid en zorgt voor een gezonde lunch. 
Voor afspraken over deelname kan er contact worden opgenomen met Jose Verduijn (0612884945) en/of Annick Billet (0627290132).  

 

Korein Kinderplein Beukenlaan:

Peuterspeelzaal (psz):

Op maandag en donderdagmorgen is onze peuterspeelzaal geopend voor kinderen van 2 tot 4 jaar. In een vertrouwde omgeving (leren) samen spelen met andere kinderen. Wij bieden spelenderwijs diverse activiteiten aan die aansluiten bij de ontwikkeling van uw kind. Dit doen wij o.a. aan de hand van de vve methode Puk en Ko. Wij werken nauw samen met de leerkrachten van de onderbouw. Zo is er afstemming over de diverse thema’s die gedurende een jaar centraal staan, ondernemen wij gezamenlijk activiteiten en krijgen de kinderen die bijna naar school gaan de ruimte om te wennen.  Voordeel hiervan is dat uw peuter al geleidelijk kennis kan maken met school. Wanneer uw kind naar school gaat, dragen wij zorg voor een zorgvuldige overdracht in het kader van een optimale doorgaande ontwikkelingslijn.

Naar de website van Korein Kinderplein

Buitenschoolse opvang (bso) :

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar bieden wij aansluitend aan de schooltijd opvang aan tot 18.30 uur. Het voordeel van opvang binnen de school is dat de  kinderen direct mee kunnen doen aan diverse uitdagende  activiteiten in een voor hen vertrouwde omgeving. Wij vinden het belangrijk dat  kinderen de ruimte krijgen om mee te denken. Waar mogelijk stemmen wij ons aanbod geheel af op de behoeften van de kinderen. Of het nu gaat om knutselen, toneel, iets met techniek of juist iets sportiefs het is allemaal mogelijk. Geen zin om deel te nemen aan een activiteit? Dan is er alle ruimte voor vrij spel, en niet te vergeten de mogelijkheid om lekker met je vrienden te spelen op het schoolplein. Uitstapjes maken wij graag in de groene omgeving die zich hiervoor uitstekend leent. Ook beschikken wij over eigen vervoer.

Naast structurele opvang bestaat er ook de mogelijkheid om incidentele opvang (afhankelijk van het leidster kind ratio) of vakantie opvang af te nemen.

Benieuwd naar onze werkwijze en sfeer? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

ADRESGEGEVENS

Beukenlaan 6
6029 PZ Sterksel
Telefoonnummer
(06) 22 46 03 94
beukenlaan@koreinkinderplein.nl
LRKP-nummer
186419302

OPENINGSTIJDEN

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 15:00 - 18.30 uur
woensdag Gesloten
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag Gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten

IN DEZE VESTIGING

PeuterPlaza (2 - 4 jaar)
KidZ Club (4 - 9 jaar)
Campus (9 - 13 jaar)

Relevante formulieren & folders